Als je de afgelopen tijd bent binnenstapt bij Du Nord zal je misschien verrast zijn door een aantal onbekende gezichten.

De vorige eigenaar van Du Nord gaat na maar liefst 19 mooie jaren een nieuw avontuur aan en sinds begin 2019 zetten Yvette & team met veel enthousiasme de zaak voort. Vanaf de buitenkant lijkt er misschien weinig veranderd, maar achter de schermen wordt hard gewerkt om de kwaliteit en service naar een hoger niveau te tillen.

Zo is er aan het assortiment al het één en ander veranderd. We werken nu bijvoorbeeld met de koffiebonen van Bacchi. Dit is Max Havelaar gecertificeerde fairtrade coffee, voor een beter milieu en verkregen uit een eerlijke productie. En daarnaast ook nog eens erg lekkere en krachtige koffie. De thee die wij tegenwoordig schenken is van Mr. Jones. Dit merk is ontstaan vanuit de gedachte dat een product pas echt goed is wanneer het, naast hoogwaardige product eigenschappen, tot stand is gekomen op verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu. Iets lekkers bij de koffie of thee? Ons assortiment varieert per dag en komt doorgaans van de lokaal bekende American Bakery “Bake my Day”.  Aangezien Yvette in het verleden nauw betrokken was bij Bake My Day kon een samenwerking natuurlijk niet uitblijven. Zij maken onder andere de lekkerste Red Velvet cakes en cheesecakes van heel Groningen.

Voor een vitaminerijke verse fruit- en groenten smoothies zijn verrassende combinaties samengesteld. Naast eigen combinaties serveren we ook de biologische smoothies van Acai. Binnenkort zullen er ook smoothiebowls verkrijgbaar zijn. Lekker als ontbijt of als gezond tussendoortje.

Natuurlijk staat er ook een ruim assortiment aan frisdranken op onze kaart en mag een lekker pilsje, speciaalbiertje of wijntje niet ontbreken. Zeker niet als
het lekker weer is en je plaatst neemt op ons terras. Zoals je leest valt er dus opnieuw genoeg bij ons te ontdekken! Nieuwsgierig geworden? Kom je snel langs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.