Dagvers afgebakken broodjes

Er ruikt niets zo lekker als vers brood vinden wij. Elke dag bakken we ons brood vers af. Met de keuze uit een Italiaanse bol, stokbroodje, croissant, speltbol of pagnotella zit er vast wel iets voor je bij. Kies je een warm of koud belegd broodje? Daarnaast serveren ook salades, tosti’s, sandwiches en soep. Dus voor ieder iets wils die wil komen lunchen bij Du Nord Groningen.

Met allergieën en dieet voorkeuren proberen we zoveel als mogelijk rekening mee te houden. Zo hebben we bijvoorbeeld altijd glutenvrij brood van Odenwald in huis. Een erg lekker broodje al zeggen we het zelf. Je mag uiteraard zelf kiezen welk beleg je er op wilt.

Wil je broodjes of sandwiches afhalen en van tevoren je bestelling doorgeven? Dan mag je ons bellen of appen op 050-3135626. Dan zorgen wij ervoor dat het op het afgesproken tijdstip voor je klaar staat. Of kijk eens in onze “Corona-shop” voor broodjesboxen, lunchpakketten, goodies en leuke aanbiedingen die je bij ons kunt afhalen.

Via Uber Eats kun je onze broodjes en smoothies bij jou laten thuisbezorgen. Je vindt ons ook op Fooddrop en binnen enkele dagen op Thuisbezorgd.

Liever even mailen? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar email hidden; JavaScript is required en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Smoothies

Een smoothie is lekker én gezond. Bij Du Nord in Groningen bieden we een ruime keuze aan smoothies. Naast de gangbare combinaties hebben we ook een aantal verrassende smoothies samengesteld. Je kan kiezen uit fruit smoothies of smoothies waar naast fruit ook groente aan is toegevoegd. Kijk snel op onze menukaart voor ons aanbod.

Wil je je immuun systeem een boost geven dan zijn de biologische smoothies van Acai Benelux echt iets voor jou! Naast groente en fruit zitten deze ook nog eens bomvol verschillende superfoods en anti-oxidanten!

Eerlijke koffie en thee

Onze koffie komt van Bacchi. Dit is Max Havelaar gecertificeerde fairtrade coffee, voor een beter milieu en verkregen uit een eerlijke productie. En daarnaast ook nog eens erg lekkere en krachtige koffie.

De thee die wij schenken is van Mr. Jones. Dit merk is ontstaan vanuit de gedachte dat een product pas echt goed is wanneer het, naast hoogwaardige product eigenschappen, tot stand is gekomen op verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu.

Iets lekkers bij de koffie of thee? Ons assortiment varieert per dag en als je geluk hebt dan heeft Judith of Yvette die dag iets speciaals gebakken.