Algemene voorwaarden Du Nord

Du Nord Groningen hanteert de algemene voorwaarden van Koninklijke Horeca Nederland.

De Uniforme Voorwaarden Horeca zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven, horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

 

Waardebonvoorwaarden “Steun Du Nord”

In aanvulling op onze Algemene voorwaarden zijn deze waardebonvoorwaarden van toepassing op de door Smoothies en Sandwiches CV uitgegeven waardebonnen. Door gebruik te maken van een waardebon aanvaard je deze waardebonvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

 1. De waardebonnen zijn alleen in te leveren bij de vestiging van Du Nord aan het Hoogstraatje 4 in Groningen.
 2. De waardebon moet in zijn geheel worden besteed en is niet inwisselbaar voor contanten of andere waardebonnen.
 3. De waardebon is verkrijgbaar in 5, 10, 20 en 50 euro. De waarde van de waardebon evenals de vervaldatum vind je op de bon zelf.
 4. De waardebon is twee jaar geldig na uitgifte. Na de vervaldatum kan de waardebon niet meer worden gebruikt.
 5. De waardebon is in te wisselen vanaf 1 juni 2020.
 6. Iedere waardebon is voorzien van een naam die bij aanschaf van de waardebon is opgegeven door de koper. Bij verdenking van misbruik door onbevoegde derden kan gevraagd worden je te legitimeren. Wij mogen een waardebon weigeren als de naam op de bon en het getoonde identiteitsdocument niet overeen komt. Du Nord behoudt zich het recht om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
 7. Du Nord is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van de waardebon.
 8. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte waardebon, dient het verschil cash of per pin betaald te worden.
 9. Het is niet toegestaan waardebonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten.
 10. Het is niet toegestaan waardebonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 11. Deze waardebonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Blijf na ingaan van de wijzigingen waardebonnen gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde waardebonvoorwaarden.
 12. Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de waardebonnen schroom dan niet om contact met ons op te nemen.