Ruimte huren in Groningen

Ben je op zoek naar een ruimte met bar in Groningen die je kan huren voor een feestje of activiteit met een groep? Onze bovenverdieping is hier geschikt voor. Uiteraard afhankelijk van de opstelling hebben wij plek voor maximaal 45 personen.

Hierbij kun je denken aan een (groepen) lunch, vergadering, high tea, babyshower, reünie, jubileum, cursus of workshop. Of wellicht heb jij een ander leuk evenement in gedachten? De bovenverdieping is recent verbouwd en met de nieuwe bar maakt het Du Nord ook geschikt voor besloten (netwerk)borrels en (verjaardag)feestjes. Mag lekker eten en drinken niet ontbreken op je feest? Du Nord Groningen biedt meerdere mogelijkheden aan als het gaat om hapjes en drankjes of een feestelijke lunch. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat alles uitstekend verzorgd wordt en we zullen er alles aan doen om er een geslaagd evenement van te maken.

Wil je voor jouw feest of zakelijke bijeenkomst meer informatie of een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heb je iets anders voor ogen en wil je graag daarvoor onze ruimte huren? Schroom niet om contact met ons op te nemen om je eigen ideeën en wensen in te brengen. In overleg is er veel mogelijk. We denken graag met je mee en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Bovenbar Du Nord 

  • Geschikt voor privé feestjes en activiteiten
  • Centrale locatie in het Groningse stadscentrum
  • Bovenverdieping met een bar
  • Tot 45 personen
  •  Gratis wifi

Update: vanwege het Coronavirus hebben wij besloten de activiteiten op onze bovenverdieping stop te zetten. Momenteel is het niet mogelijk om de ruimte te huren. Ook is het tijdelijk niet mogelijk om de ruimte te reserveren, aangezien we niet zeker weten wanneer dit weer verantwoord is en de overheid hier weer groen licht voor geeft. Wij blijven de ontwikkelingen volgen en houden je op de hoogte.