Ruimte huren in Groningen

Ben je op zoek naar een ruimte met bar in Groningen die je kan huren voor een feestje of activiteit met een groep? Onze bovenverdieping is hier geschikt voor. Uiteraard afhankelijk van de opstelling hebben wij plek voor maximaal 45 personen.

Hierbij kun je denken aan een (groepen) lunch, vergadering, high tea, babyshower, reünie, jubileum, cursus of workshop. Of wellicht heb jij een ander leuk evenement in gedachten? De bovenverdieping is recent verbouwd en met de nieuwe bar maakt het Du Nord ook geschikt voor besloten (netwerk)borrels en (verjaardag)feestjes. Mag lekker eten en drinken niet ontbreken op je feest? Du Nord Groningen biedt meerdere mogelijkheden aan als het gaat om hapjes en drankjes of een feestelijke lunch. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat alles uitstekend verzorgd wordt en we zullen er alles aan doen om er een geslaagd evenement van te maken.

Wil je voor jouw feest of zakelijke bijeenkomst meer informatie of een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heb je iets anders voor ogen en wil je graag daarvoor onze ruimte huren? Schroom niet om contact met ons op te nemen om je eigen ideeën en wensen in te brengen. In overleg is er veel mogelijk. We denken graag met je mee en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Bovenbar Du Nord 

  • Geschikt voor privé feestjes en activiteiten
  • Centrale locatie in het Groningse stadscentrum
  • Bovenverdieping met een bar
  • Tot 30 personen (mogelijkheid tot een groter gezelschap bij gebruik benedenverdieping en terras)
  • Gratis wifi

Update: Helaas is het momenteel, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, niet mogelijk om gebruik te maken van onze bovenverdieping.

Als we weer open mogen kijken we graag naar de mogelijkheden en naar wat er wél kan.

Mogelijkheden op 1,5 meter afstand

Wat mag er wél.

  • iedereen heeft een zitplaats (In de horeca is een vaste zitplaats momenteel verplicht, zowel binnen als buiten).
  • een goede doorstroming met beperkt onderling contact
  • 1,5 meter afstand tussen iedereen die niet tot hetzelfde huishouden behoord

Uiteraard is de catering ook volledig corona proof. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.