De huiskamer van Du Nord

Feestje?!

Een gezellige ruimte huren voor jouw feestje of activiteit in Groningen

Heb je iets te vieren? En heb je geen zin om elke borrel zelf in te moeten schenken? Du Nord biedt jou de ruimte. “De Huiskamer” van Du Nord is perfect voor jouw kleinschalig evenement als bijvoorbeeld je verjaardag, babyshower, jubileum, borrel, presentatie of vergadering. En je hoeft de plek met niemand anders te delen! Kom samen met maximaal 40 mensen in alle comfort op onze gezellige bovenverdieping. Daarnaast heeft de huiskamer van Du Nord een bar waar je een goede kop koffie, biertje of ander drankje kan halen. Terwijl jij gezellig bij kletst met je vrienden, schenken onze collega’s de glazen vol en gaan zij rond met schalen vol lekkere hapjes.

Arrangement op maat

Wat de aanleiding ook is waar je de Huiskamer voor wilt gebruiken, je wilt natuurlijk dat jouw gasten niets tekort komen. Van ontvangst met taart en koffie, een uitgebreide lunch, cocktails en hapjes arrangementen; het team van Du Nord informeert je graag over de mogelijkheden. Je hoeft je wensen maar door te geven en wij gaan voor je aan de slag!

Wil je meer weten over een feest bij Du Nord? Maak dan een afspraak met ons voor een bezichtiging van de ruimte en een vrijblijvend gesprek.

De huiskamer van Du Nord

  • Geschikt voor privé feestjes en activiteiten
  • Eigen catering
  • Centrale locatie in het Groningse stadscentrum
  • Bovenverdieping met een bar
  • Tot 40 personen (mogelijkheid tot een groter gezelschap bij gebruik benedenverdieping en terras)
  • Gratis wifi

Heb je iets anders voor ogen en wil je graag daarvoor onze ruimte gebruiken? Schroom niet om contact met ons op te nemen om je eigen ideeën en wensen in te brengen. In overleg is er veel mogelijk. We denken graag met je mee en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Broodplankje