Op avontour

vrijgezellen Feestje?!

Vrijgezellig Avontour

Staat er een vrijgezellenfeestje op de planning? Dan is het vrijgezellig Avontour dé activiteit voor een middag vol gezelligheid. Hét avontour om elkaar, de stad Groningen en jullie onontdekte talenten en schaamtes te ontdekken. Daarbij hoort natuurlijk veel gelach en gezelligheid.

Begin de middag met heerlijke cocktails en borrelhapjes bij ons op het terras. Vervolgens  is het tijd om Groningen onveilig te maken. Vind aan de hand van aanwijzingen de leukste plekjes van Groningen. Natuurlijk blijft het niet bij wandelen. Met behulp van de ‘kletspraat’ kaarten en de ‘dames met een missie’ opdrachten is er genoeg te doen. 
Maak het zo gek als je zelf wilt! De foto-bingo kaart in combinatie met de polaroidcamera die jullie meenemen onderweg zal jullie nog lang laten nagenieten van deze prachtige dag samen. 

Meer informatie of zijn jullie er al helemaal uit en wordt dit hét uitje voor jullie bijzondere dag samen? Neem dan even een kijkje op de website van op Avontour. Mailen mag ook naar email hidden; JavaScript is required of vul het contactformulier in op de website.

*Boekingen en contact via op Avontour. 

Broodplankje