Lunch afhalen of thuisbezorgd Du Nord Groningen

Heb je zin in een lekkere lunch, maar heb je even geen tijd om je broodjes bij ons op te eten en kom je het liever afhalen of wil je het thuisbezorgd bij jou in Groningen? Geen probleem! We zijn er voor je! De lekkerste belegde broodjes (warm en koud) belegd bestel je bij Sandwichbar Du Nord. Smoothie erbij? Ook die bestel je gemakkelijk bij ons.

Afhalen bij Du Nord in Groningen

Wil je broodjes of smoothies afhalen bij Du Nord in Groningen? We bereiden alles graag vers voor je. Wil je een bestelling plaatsen voor meer dan 10 personen dan is het handig om van tevoren even contact met ons op te nemen. We doen je dan graag een passend voorstel en zorgen ervoor dat alles klaar staat op het afgesproken tijdstip.

Om een bestelling door te geven mag je ons e-mailen, maar bellen of appen is sneller. Onze gegevens vind je hier.

Lunch thuisbezorgd in Groningen

Even niet zoveel zin om bij ons langs te komen, maar heb je wel trek in een broodje of smoothie? Je kan dan gebruik maken van de bezorgservice van Fooddrop, Uber Eats en tegenwoordig van Thuisbezorgd.

Wil je een grotere bestelling graag thuis of op locatie binnen Groningen bezorgd hebben? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Ben je op zoek naar catering binnen Groningen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.