Even wachten… pizza!

Pizza in het Hoogstraatje 

Een week geleden is onze terraskaart ingegaan en wat zijn we blij dat deze zo goed wordt ontvangen! Nu heb je naast onze uitgebreide lunchkaart ook de mogelijkheid om iets lekkers te kiezen van onze terraskaart. Vanaf aankomende vrijdag krijgen we er een hele leuke uitbreiding bij van Tondo´s uit Groningen.

Tondo’s maakt pizza. Geen gewone pizza, maar echte handgemaakte pizza al taglio – een rechthoekige plaatpizza met een tamelijk dikke, luchtige bodem.

Pizza al taglio is vullend maar licht verteerbaar en daarom ideaal als lunch, tussendoortje of maaltijd. Qua toppings zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt daarom bij Tondo’s geregeld nieuwe en verrassende smaken verwachten. Tondo’s biedt zowel vegetarische als veganistische opties en gebruikt alleen verse ingrediënten. Welke smaken er bij Du Nord verkrijgbaar zullen zijn is nog even een verrassing. Ben je benieuwd? Kom dan vanaf vrijdag 5 juli bij ons proeven!

 

Nieuw Team!

Als je de afgelopen tijd bent binnenstapt bij Du Nord zal je misschien verrast zijn door een aantal onbekende gezichten.

De vorige eigenaar van Du Nord gaat na maar liefst 19 mooie jaren een nieuw avontuur aan en sinds begin 2019 zetten Yvette & team met veel enthousiasme de zaak voort. Vanaf de buitenkant lijkt er misschien weinig veranderd, maar achter de schermen wordt hard gewerkt om de kwaliteit en service naar een hoger niveau te tillen.

Zo is er aan het assortiment al het één en ander veranderd. We werken nu bijvoorbeeld met de koffiebonen van Bacchi. Dit is Max Havelaar gecertificeerde fairtrade coffee, voor een beter milieu en verkregen uit een eerlijke productie. En daarnaast ook nog eens erg lekkere en krachtige koffie. De thee die wij tegenwoordig schenken is van Mr. Jones. Dit merk is ontstaan vanuit de gedachte dat een product pas echt goed is wanneer het, naast hoogwaardige product eigenschappen, tot stand is gekomen op verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu. Iets lekkers bij de koffie of thee? Ons assortiment varieert per dag en komt doorgaans van de lokaal bekende American Bakery “Bake my Day”.  Aangezien Yvette in het verleden nauw betrokken was bij Bake My Day kon een samenwerking natuurlijk niet uitblijven. Zij maken onder andere de lekkerste Red Velvet cakes en cheesecakes van heel Groningen.

Voor een vitaminerijke verse fruit- en groenten smoothies zijn verrassende combinaties samengesteld. Naast eigen combinaties serveren we ook de biologische smoothies van Acai. Binnenkort zullen er ook smoothiebowls verkrijgbaar zijn. Lekker als ontbijt of als gezond tussendoortje.

Natuurlijk staat er ook een ruim assortiment aan frisdranken op onze kaart en mag een lekker pilsje, speciaalbiertje of wijntje niet ontbreken. Zeker niet als
het lekker weer is en je plaatst neemt op ons terras. Zoals je leest valt er dus opnieuw genoeg bij ons te ontdekken! Nieuwsgierig geworden? Kom je snel langs?