genieten van dagvers afgebakken broodjes

Over DU Nord

Sandwichbar Du Nord in Groningen

Wij zijn gevestigd aan het Hoogstraatje midden in het bruisende Groningse stadscentrum waar je kan genieten van dagvers afgebakken broodjes, warm of koud belegd. Hiernaast serveren we bij Sandwichbar Du Nord ook rijk belegde tosti’s, salades en smoothies. Onze koffie komt van Bacchi. Dit is Max Havelaar gecertificeerde fairtrade coffee, voor een beter milieu en verkregen uit een eerlijke productie. En daarnaast ook nog eens erg lekkere en krachtige koffie. De thee die wij schenken is van Mr. Jones. Dit merk is ontstaan vanuit de gedachte dat een product pas echt goed is wanneer het, naast hoogwaardige product eigenschappen, tot stand is gekomen op verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu. Iets lekkers bij de koffie of thee? Ons assortiment varieert per dag.

Voor een vitaminerijke verse fruit- en groenten smoothies zijn verrassende combinaties samengesteld. Naast eigen combinaties serveren we ook de biologische smoothies van Acai.

Natuurlijk staat er ook een ruim assortiment aan frisdranken op onze kaart en mag een lekker pilsje, speciaal biertje of wijntje niet ontbreken.

Beneden is het knus. Is er beneden en op het terras geen plek meer? Dan mag je boven plaatsnemen. Daar zijn nog ruim 40 zitplaatsen. Ons terras ligt aan weerzijden van het Hoogstraatje, direct aan de Herestraat in Groningen, en daarom kun je altijd kiezen uit een plekje in de zon of in de schaduw.

Take away en bezorgen

Tijdens onze openingstijden mag je uiteraard bij ons van de kaart bestellen voor take away. Het bezorgen van bestellingen en catering doen wij in overleg. Wil je alvast bestellen of meer informatie? 

Dagvers afgebakken broodjes

Er ruikt niets zo lekker als vers brood vinden wij. Elke dag bakken we ons brood vers af. Met de keuze uit een Italiaanse bol, stokbroodje, croissant, speltbol of pagnotella zit er vast wel iets voor je bij. Kies je een warm of koud belegd broodje? Daarnaast serveren ook salades, tosti’s, sandwiches en soep. Dus voor ieder iets wils die wil komen lunchen bij Du Nord Groningen.

Met allergieën en dieet voorkeuren proberen we zoveel als mogelijk rekening mee te houden. Zo hebben we bijvoorbeeld altijd glutenvrij brood van Odenwald in huis. Een erg lekker broodje al zeggen we het zelf. Je mag uiteraard zelf kiezen welk beleg je er op wilt.

Wil je broodjes of iets anders van ons menu afhalen of laten bezorgen? Je bestelt gemakkelijk en snel via onze website. Wil je liever telefonisch je bestelling doorgeven? Dan mag je ons bellen of appen op 050-3135626. Dan zorgen wij ervoor dat het op het afgesproken tijdstip voor je klaar staat.

Liever even mailen? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar email hidden; JavaScript is required en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Smoothies

Een smoothie is lekker én gezond. Bij Du Nord in Groningen bieden we een ruime keuze aan smoothies. Naast de gangbare combinaties hebben we ook een aantal verrassende smoothies samengesteld. Je kan kiezen uit fruit smoothies of smoothies waar naast fruit ook groente aan is toegevoegd. Kijk snel op onze menukaart voor ons aanbod.

Wil je je immuun systeem een boost geven dan zijn de biologische smoothies van Acai Benelux echt iets voor jou! Naast groente en fruit zitten deze ook nog eens bomvol verschillende superfoods en anti-oxidanten!

Eerlijke koffie en thee

Onze koffie komt van Bacchi. Dit is Max Havelaar gecertificeerde fairtrade coffee, voor een beter milieu en verkregen uit een eerlijke productie. En daarnaast ook nog eens erg lekkere en krachtige koffie.

De thee die wij schenken is van Mr. Jones. Dit merk is ontstaan vanuit de gedachte dat een product pas echt goed is wanneer het, naast hoogwaardige product eigenschappen, tot stand is gekomen op verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu.

Iets lekkers bij de koffie of thee? Ons assortiment varieert per dag en als je geluk hebt dan heeft Judith of Yvette die dag iets speciaals gebakken