kies hier jouw gewenste lunch

Bedrijfslunch

Bedrijfslunch bestellen

Bestel gemakkelijk een bedrijfslunch met onder andere belegde broodjes, wraps, sappen, smoothies en meer. Speciaal voor op het werk, op kantoor of bij jou thuis in Groningen. Stel je zelf een bedrijfslunch samen of kies je één van de door ons samengestelde pakketten?

Bij de betaling kan je aangeven op welke dag en op welk tijdstip je de bedrijfslunch wenst af te halen. We bezorgen binnen Groningen tussen 10 en 12 uur. Afhalen mag natuurlijk ook en kan tot 13 uur. Wil je een ander tijdstip afspreken of heb je andere wensen? Bel ons dan even binnen onze openingstijden om de mogelijkheden met ons te bespreken. Of stuur ons een berichtje via ons contactformulier. Liever een bestelling voor een klein gezelschap bij jou thuis laten bezorgen? Dat kan via Thuisbezorgd.

Het minimale bestelbedrag voor het bezorgen  van een bedrijfslunch binnen Groningen is 50 euro en de bezorgkosten bedragen 4,99.

Voeg je header hier toe

Krijg je niet direct de producten die je wilt bestellen in je winkelwagen? Ververs de pagina dan even. 

Vanwege een technische storing werkt de bestelpagina helaas niet optimaal. Kom je er niet uit? Mail je bestelling of wensen dan naar email hidden; JavaScript is required en we nemen contact met je op. 

Bedrijfslunch[foodstore]