Catering

Du Nord verzorgt ook catering voor bedrijven in Groningen en omstreken. Dit doen wij alle dagen in de week. Interesse? Lees hieronder dan even verder en neem contact met ons op.

De lekkerste lunch en ontbijt pakketten

Wat leuk dat je interesse hebt in de ontbijt en lunch pakketten van Du Nord.  Wij bieden de mogelijkheid om zelf een pakket op maat samen te stellen of je kunt kiezen uit één van onze standaard lunchpakketten.  Alle pakketten worden dagvers bereid op de dag van levering. Heb je een budget in gedachten, maar heb je een beetje hulp nodig met de invulling van de pakketjes? We doen je graag een voorstel!

Bedrijfslunch in Groningen

Heb je een bedrijfslunch, bijeenkomst, feest of ander evenement? Of is je personeel toe aan eens iets anders tijdens de lunch? Wil je iets heel eenvoudigs of juist iets meer exclusief? Een extra gezonde lunch of gewoon lekker genieten. Het kan allemaal. Wij helpen graag en bezorgen het bij jou op locatie in Groningen.

Du Nord biedt een assortiment aan van diverse luxe belegde broodjes. Dit kan eventueel uitgebreid worden met smoothies, sap, soep, salades of zoete lekkernijen. Alles dagvers bereid en zoveel mogelijk zelf gemaakt.

Je mag de lunch helemaal naar eigen wens invullen of we doen je graag een passend voorstel binnen jouw budget!. Interesse of wil je al bestellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan via ons contactformulier.

Offerte aanvragen